donderdag 15 juli 2010

Bijna zo ver

Jaja, laatste zaakjes nog in orde maken en dan is het al tijd om afscheid te nemen!
Ik heb er al slecht van geslapen, kan al niet meer eten, man man, zenuwen!
Maar ik kijk er enorm hard naar uit!
Ghana, Here I Come!

17 opmerkingen:

  1. Whaaa... Veerle ik wens jou heel veel plezier in Ghana en het zal zonder twijfel een unieke ervaring voor altijd zijn!!!

    Ik zal jou missen!

    Dikke kus van Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey!!!
    Amai nog heel even en je bent echt weg!
    Wat gaat je familie je hard missen, daar ben ik nu al zeker van...
    In ieder geval Veerle wil ik je zeggen dat ik nu al ontzettend fier op je ben omdat je zo een avontuur aandurft!
    Ik zou zeggen: geniet ervan en ga ervoor!!!!
    Tot gauw!
    Dikke kus van je nicht!
    Dada

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veerle, ik kan best geloven dat je zenuwen hebt maar ik ben ervan overtuigd dat je dat heel goed gaat doen!! Fijn dat we je belevenissen kunnen volgen via je blog. Veel groetjes en succes!
    Chris Drieskens

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Veerle,

    ongetwijfeld ga je een groot avontuur tegemoet. Je gaat in contact komen met een totaal andere cultuur en vele nieuwe mensen. Ik ben er zeker van dat je heel wat 'rijker' terug naar België gaat komen. Kijk, proef, geniet, beleef en vooral mis ons niet te hard. Wij lopen niet weg en zullen al genoeg aan jou denken. En als het soms al eens wat tegenvalt denk dan vooral aan hetgeen hier in België nog op jou aan het wachten is.
    Veel succes meid en tot binnenkort !!
    Je metertje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve Veerle,

    Ik ben er zeker van dat je het heel goed gaat doen daar in Ghana! Ik vind het ook heeeeeel mooi van je dat je je zo hard wilt inzetten voor die mensen ginder. Dat heb je dit jaar al wel bewezen. Ik wens je veel succes en we horen of zien elkaar nog wel eens als je terug bent. En amuseer u daar ook maar.
    Dikke kus Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Veel succes en hopelijk kan je iets doen met de centjes van Recto Verso. Als je me achteraf op de hoogte kan houden, kan ik de boodschap overbrengen aan de leerlingen. Dat zullen ze erg appreciëren.

    Veel groetjes,

    Annick Moors

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Veerle,

    Ik weet zeker dat je het daar goed gaat doen, de mensen ginder zullen heel blij zijn! Die zenuwen gaan wel weg eens je daar je draai gevonden hebt! Ik wens je heel veel succes en geniet er van.

    Groetjes,
    Linsey

    BeantwoordenVerwijderen
  8. succes in ghana meid.
    als je terug bent moet je me alles persoonlijk eens vertellen :)
    x chien

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Beste Veerle
    Ik wens je alle succes toe en volg je verblijf in Ghana zeker via je blog. Het is bewonderenswaardig wat je doet. Hopelijk werken jou enthousiasme, je durf en energie aanstekelijk voor anderen.
    Vele groetjes en tot later
    Reinhilde Achten

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Beste Veerle,

    Nu hang je hoog in de lucht en deze nacht kom je in Accra aan. Zodra je landt zal er een heel nieuwe wereld en cultuur voor je open gaan.
    Je zult van al je belevenissen vooral mentaal rijker worden .Ik wens je veel succes bij al die lieve zwarte medemensen en vooral een dikke proficiat voor je daadkracht ! Guy Vandersmissen

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Veerle, geniet van de ervaring ginder, je hebt er lang naar uitgekeken, ga er nu maar voor. Wel terugkomen he ! ! :-) RH

    BeantwoordenVerwijderen
  12. lieve Veerle,

    Ik wist helemaal niet dat je dit ging doen! Alvast proficiat voor je moed en durf! Je bent een supertoffe en lieve meid en gaat het daar ongetwijfeld goed doen en anders terugkomen binnen 7 weken. Neem gerust je tijd om je daar aan te passen en ik volg je op je blog! Veel geluk en amuseer je daar. Dikke kus en knuffel

    Gwen

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Veerle(ke),

    eindelijk kan je één van je dromen waarmaken! Ik ben er zeker van die jouw klasje heel wat zal bijgeleerd hebben tegen de tijd dat je daar terug vertrekt. Geniet maar van je verblijf en de cultuur daar. Wij volgen hier alles zeker via je blog (geweldig idee trouwens).
    Dikke kus en knuf van ons allemaal.

    Annick

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Veel plezier daar en we zullen regelmatig eens checken via je blog hoe het daar is. Groetjes van ons allen

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Proficiat voor dit initiatief - dit wordt een ongelooflijke ervaring. Ik zal je avonturen zeker volgen op je blog! Geniet ervan en ik weet zeker dat je dit goed gaat doen!
    Colette Lambrechts

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hallo Veerle

    Zoals beloofd volg ik je doen en laten via deze blog. Als ik je eerste berichten lees, herken ik je enthousiasme zoals je vroeger voor me zat in de klas.Ik ben ervan overtuigd dat je prachtig werk zal leveren ginder en je zal een unieke ervaring rijker terug naar Stevoort komen. Alvast proficiat voor je inzet en tot binnenkort!
    Groeten
    Rita Lambregts

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hele dikke proficiat voor het vrijwilligers werk dat je doet . Ben een colega van je papa . Groetjes Godelieve en co

    BeantwoordenVerwijderen